Εδώ και 40 χρόνια η OPTOLUX βρίσκεται στην Ελληνική αγορά.Ξεκίνησε με την παραγωγή κατασκευής σκελετών οράσεως και ηλίου και σύντομα έγινε η μόνη εταιρία που κατέκτησε την Ελληνική αγορά και το εξωτερικό με μεγαλες επιτυχίες εξαγωγών σε Αμερική Αυστραλία και Ευρώπη με την εξαιρετική ποιότητα των σκελετών της.Παρέμεινε έτσι μέχρι το 1991 ενώ παράλληλα ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στο λιανικό εμπόριο.

Σήμερα η OPTOLUX απαριθμεί 9 καταστήματα σε όλη την Αττική με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελούμενο από Οπτικούς/Οπτομέτρες, ενημερωμένο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της οπτικής, με αποτέλεσμα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Σε ολα τα καταστήματα οι πελάτες μπορούν να βρουν τις τελευταίες συλλογές επώνυμων γυαλιών ηλίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση γνησιότητας.

Όσον αφορά δε τα γυαλιά οράσεως, εγγυόμαστε στους πελάτες μας, αριστη ποιότητα και άριστη εφαρμογή.
Στα καταστήματα μας αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα optolux.eu θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φακών επαφής όλων των επωνύμων εταιρειών: Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision και Johnson & Johnson.
Επιλέξτε τους φακούς επαφής που σας ταιριάζουν. Έγχρωμους ή διορθωτικούς φακούς επαφής. Natural Colors, Soflens 66, MultiFocal, Optima 38, Soflens 59, Air Optix, Air Optix for Astigmatism, Fresh Look One Day, Biofinity, ProClear, Frequency 55 Toric, 1 Day Acuvue, 1 Day Acuvue Trueye, Acuvue Oasys, Acuvue Oasys For Astigmatism, 1 Day Acuvue Moist.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο στην πλέον προσιτή τιμή.

Στόχος της η κατάκτηση όχι μόνο της Ελληνικής αγοράς αλλά η επέκταση της στο εξωτερικό.